Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss? Är du utbildad ingenjör inom t.ex. bygg, berg eller akustik? Är du framåt, noggrann och engagerad? Då är du välkommen att skicka in en spontan ansökan!

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med potentiella medarbetare och ser fram emot att höra om dina erfarenheter och idéer kring hur du kan bidra till verksamheten.

Välkommen att skicka CV och personligt brev till

 john.widmark@ansvarsbesiktning.se

Ansvarsbesiktning AB
Att: John Widmark
Box 92066

120 07 STOCKHOLM


Lediga tjänster

Vi söker en mättekniker för vibrations- och bullermätningar!

Ansvarsbesiktning AB grundades 1972 och är ett konsultföretag som arbetar med miljö- och omgivningskontroller i samband med bygg och anläggningsprojekt. Vi har många års erfarenhet av stora infrastrukturprojekt i bland annat Södra Länken, Citytunneln i Malmö, Citybanan i Stockholm, utbyggnaden av Henriksdals reningsverk, utbyggnaden av tunnelbanan, va-tunnlar och bergrum.

Våra uppdragsgivare är Trafikverket, Stockholm Vatten och avfall AB, Stockholm Exergi, kommuner och landsting, stora byggföretag som NCC, Skanska, JM AB och många, många fler.

Idag arbetar vi bland annat med Projekt Nya Slussen, Förbifart Stockholm, utbyggnaden av Henriksdals reningsverk och Stockholms Framtida Avloppsrening.

I samband med dessa arbeten utför vi bland annat olika buller- och vibrationsutredningar, riskanalyser, grundvattenkontroller, skadebesiktningar och utredningar etcetera.

I dagsläget är vi 18 personer. Vi är ett glatt gäng med högt i tak och nära till skratt. Då efterfrågan på våra tjänster stadigt ökar behöver vi nu förstärka vår organisation med ytterligare en mättekniker för vår verksamhet inom vibrations- och bullermätning.

Dina huvudarbetsuppgifter kommer att bestå av olika vibrations- och bullermätningar vid olika vibrations- och bulleralstrande verksamheter samt service och underhåll av uppsatta loggande mätutrustningar. Arbetet utförs i tätt samarbete med kollegor i teamet. Kontakter med beställare och andra externa intressenter förekommer också.

Vi önskar att du:

  • Har en relevant utbildning.
  • Har praktisk erfarenhet av mätning i fält.
  • Är självgående, tar tag i saker och får jobbet gjort på ett metodisk och noggrant sätt.
  • Har viljan och drivet som gör att du tillsammans med dina kollegor utvecklar företaget och även dig själv.
  • Har god social kompetens, är prestigelös och har lätt för att kommunicera med människor i olika miljöer och situationer.
  • Uttrycker dig väl i svenska språket, både i tal och skrift.

Vi söker dig som vill arbeta på det mindre och mer familjära företaget med bra förmåner.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Arbetstid: Heltid.

Vi vill att du bifogar ditt cv samt löneanspråk i din ansökan.

Låter detta intressant? Mejla ansökan till:

kirsi.alpcrona@ansvarsbesiktning.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Webbdesign Argonova
Länkar